Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Голодняк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Голодняк В. А. 
Анализ различных подходов к оцениванию неопределенности измерения массовой доли пестицидов в сырье и продуктах животного и растительного происхождения [Електронний ресурс] / В. А. Голодняк, Н. П. Граница, И. П. Захаров, П. Ф. Петик, М. П. Сергиенко // Системи обробки інформації. - 2007. - Вип. 6. - С. 99-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2007_6_36
Проанализированы подходы к определению неопределенности измерений количественного химического анализа, базирующиеся на априорной информации и экспериментальных данных внутрилабораторных испытаний, на примере измерения массовой доли пестицидов в подсолнечном шроте в Украинском научно-исследовательском институте масел и жиров. Рассмотрены источники неопределенности аналитических измерений, даны рекомендации по оптимизации ее нахождения.
Попередній перегляд:   Завантажити - 388.74 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Роїк М. В. 
Установлення стабільності екстрактів, отриманих з листків стевії [Електронний ресурс] / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, В. О. Голодняк // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 11. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2014_11_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 742.613 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Роїк М. В. 
Застосування термографічного методу для встановлення якості дитерпенових глікозидів [Електронний ресурс] / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, В. О. Голодняк, В. С. Мазаєва // Цукрові буряки. - 2015. - № 4. - С. 8-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cb_2015_4_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 229.168 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ситнік Н. С. 
Хроматографічне визначення триацилгліцерольного складу переетерифікованих рідких рослинних олій [Електронний ресурс] / Н. С. Ситнік, І. М. Демидов, В. С. Мазаєва, В. О. Голодняк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 4. - С. 133-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_4_19
Представлено результати досліджень з розробки методики визначення переетерифікованих олій і жирів, що базується на експериментальному визначенні ацилгліцерольного складу початкової та переетерифікованої жирової сировини, а також теоретичних розрахунках статистично рівноважного ацилгліцерольного складу й статистичній обробці одержаних даних. На підставі одержаних результатів визначено критерій ідентифікації переетерифікованих олій. Розроблено методику виконання вимірювань, яка надає змогу відрізнити переетерифіковані олії від непереетерифікованих, а також оцінитихарактеристики похибки та невизначеності методики виконання вимірювань. Застосовано хроматографічні методи вимірювання жирнокислотного та триацилгліцерольного складу дослідних олій. Розроблено алгоритм і методику підготовки початкової сировини до дослідного переетерифікування, а також виконано експериментальні дослідження вибору режимів і умов проведення переетерифікування олій для цілей методики.
Попередній перегляд:   Завантажити - 442.628 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Голодняк В. А. 
Влияние состава триацилглицеролов на температуру плавления их смеси и характерные точки на кривой дифференциальной сканирующей калориметрии [Електронний ресурс] / В. А. Голодняк, В. С. Мазаева, И. Н. Демидов, З. И. Коваленко, Т. А. Оноприенко // Вопросы химии и химической технологии. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchem_2018_5_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.985 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Мазаева В. С. 
Исследование температур плавления и кристаллизации жиров методом дифференциальной сканирующей калориметрии [Електронний ресурс] / В. С. Мазаева, В. А. Голодняк, И. Н. Демидов, И. В. Левчук, О. В. Голубець // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 42. - С. 179-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_42_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 875.532 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Мазаєва В. С. 
Кореляція жирнокислотного складу олій з явищем поліморфізму [Електронний ресурс] / В. С. Мазаєва, В. О. Голодняк, І. М. Демидов, І. В. Левчук, Н. С. Ситнік, З. І. Коваленко, Т. О. Онопрієнко // Питання хімії та хімічної технології. - 2021. - № 2. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchem_2021_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.926 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Перевалов Л. І. 
Теоретичні та експериментальні дослідження процесу низькотемпературного обрушування високоолійного соняшнику в умовах дії відцентрового поля [Електронний ресурс] / Л. І. Перевалов, В. О. Голодняк, І. М. Демидов, В. К. Тимченко, О. М. Півень, С. М. Мольченко // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2021. - № 1. - С. 57-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2021_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 384.287 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Ситнік Н. С. 
Дослідження впливу процесу переетерифікування на триацилгліцерольний склад жирової сировини з різним жирнокислотним складом [Електронний ресурс] / Н. С. Ситнік, І. М. Демидов, В. С. Мазаєва, В. О. Голодняк // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2017. - № 2. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Itte_2017_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 603.825 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського